Sajt-tips
Vem är Peter Kihlstedt
Här kommer några sidor som jag ofta besöker 
 
Dagliga favoriter
Mina recept- favoriter

Mina 45 första år beskrivs rätt bra av tidslinjen ovan. 2010 träffade jag min nuvarande flickvän. Sedan dess har vi blivit sambo och vi har flyttat till en gemensamt införskaffad lägenhet i Sollentuna.

Det innebär att jag idag är sambo utan barn, bor i en bostadsrätt och jobbar som verksamhetssystemskonsult på Innofactor. Innofactors huvudsakliga fokus i Sverige är Microsoft Dynamics CRM där jag har konsultat inom vissa nischer. I nuläget gör bolaget en satsning på att också kunna erbjuda tjänster kring Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations. En satsning som jag är en del av. Då både det verktyg som jag jobbade med tidigare och hela Microsoft Dynamics-sviten är fullständigt webbaserade lär jag mig mer och mer om hur webben fungerar.

På fritiden ägnar jag mig gärna åt l10n (localisation) av open source-programvara, främst från Mozilla. Jag har under flera år sett till att hålla översättningen av internetsviten Seamonkey aktuell. Sedan våren 2014 har jag också börjat bidra till översättningen Firefox sedan den person som skulle överta ansvaret inte hade möjlighet. Därför är vi idag en handfull personer som gemensamt håller översättningen aktuell. Vill du hjälpa till? Kolla då in vårt teams wiki-sida och hör av dig.

Någon gång i veckan försöker jag också komma iväg på ett pass på Friskis.

Tillsammans med min flickvän brukar jag ibland baka matbröd eller ta hand om frukt och bär.


Framåt
Under 2018 räknar jag med att komplettera denna sida med fler recept, men också med sidor om Mozilla och översättning av programvara. 
 
 
Kontakta mig
Vill du nå mig finns jag här:

Engelbrekts väg 65
191 62 Sollentuna

070-585 36 36
08-753 23 82

Peter.kihlstedt at gmail.com

facebook.com/peter.kihlstedt

http://www.linkedin.com/pub/peter-kihlstedt/28/573/3b5